Vain yksi kumppani koko tuotantoketjulle

Walpella perustettiin vuonna 2011. Liiketoimintakauppojen myötä Walpellasta kasvoi täyden palvelun tuotantoyritys.

Konepajakonserni Walpella koostuu kolmesta erillisistä tuotantoyksiköstä, jotka ovat erikoistuneet raskaaseen koneistukseen, metallilevytyöstöön, hitsaukseen sekä laite- ja osakokoonpanoon.

Kolmen tuotantolaitoksen voimin yritys tarjoaa laadukasta valmistusta, pettämätöntä tuotantoketjun hallintaa ja ainutlaatuisia tuotekehityspalveluja.

Työntekijöiden turvallisuus ja hyvinvointi ovat toimintamme kivijalkoja. Olemme sitoutuneet kehittämään toimintamallejamme jatkuvasti, työterveyden ja -turvallisuuden ylläpitämiseksi joka päivä.

 

 

HanlogHanlog tarjoaa kehittyneitä ratkaisuja toimittajaverkkojen hallintaan.

Toimittajaverkoston tehokas hallinta on yksi tärkeimmistä kilpailuetua tuovista palveluista jatkuvasti tiukentuvassa markkinatilanteessa. Jotta markkinasyklien muutoksiin voidaan reagoida riittävän ajoissa, on huolehdittava koko verkoston osalta avoimesta tiedonhallinnasta. Jokaisen verkoston osapuolen tulee olla tietoinen kokonaiskuvasta, jotta muutoksiin pystytään reagoimaan asianmukaisella tavalla.

Hanlog on luonut ratkaisun vaativiin verkostojohtamisen tarpeisiin valmistuksen ja hankinnan osalta. Innovatiiviset tuotteet vastaavat hankintalogistiikan tarpeisiin. Tämän lisäksi Hanlog tarjoaa palveluita, jotka kuuluvat ulkoisen toimittajaverkoston hallintaan.

kuva1

Kuva2