Walpellan palvelut — suunniteltu menestymään

Walpella tuottaa palveluita, jotka edesauttavat asiakkaita saavuttamaan pysyvää liiketoiminnan kasvua ja selkeitä etuja suhteessa kilpailijoihin. Materiaalihankinnan ulkoistaminen vastuullemme lisää kustannustehokkuutta, jolloin asiakkaamme säästävät aikaa sekä rahaa.

Tuotantoketjun hallintapalvelut

Walpella takaa tuotantomateriaalien toimitukset asiakkailleen aina oikeaan aikaan. Kustannustehokkaiden ostojen, joustavan tilaustenkäsittelyn ja yksinkertaisten käsittelyprosessien avulla vähennämme kustannuksia ja varmistamme tuotteiden nopean toimituksen. Tiivis yhteistyö tuotekehityksen, suunnittelun, tuotannon, tuotannonjohdon ja asiakkaamme välillä näkyvät toimitusketjun tehokkaana toimintana.

Tuotantoketjun hallintapalveluissamme yhdistyvät kaikki toimintaratkaisumme saumattomaksi tuotantoprosessiksi.

Tuotantoketjun hallintapalvelut

Tuotantokustannusten hallintaprojektit

Vuosien mittaan Walpella on luonut kattavan kokeneiden ja sertifioitujen kumppanien verkoston. Yhteistyö alihankintaverkostomme kanssa vähentää merkittävästi tuotantoketjumme kustannuksia ja parantaa tarjoamiemme palvelujen tasoa entisestään.

Tuotantokustannusten hallintaprojektimme sisältävät koko tuotantoketjun kustannukset aina hankinnasta, tuotannosta, varastointiin, varastonhallintaan ja kuljetukseen. Löydämme parhaan ratkaisun jokaisen komponentin tuotannolle, myös toimituskulut huomioiden.

Globaalit tuotantopalvelut

Kotimaisen valmistuksen lisäksi Walpella tarjoaa asiakkailleen globaalia tuotantokumppanuutta. Maailmanlaajuisten tuotantopalvelujemme avulla valmistaja vakiinnuttaa asemaansa myös globaaleilla markkinoilla. Tarjoamme asiakkaallemme parhaat mahdolliset ratkaisut niin tuotantokustannusten kuin logistiikan osalta.

Olemme sitoutuneita lisäämään asiakkaidemme kilpailukykyä liiketoimintaympäristön sijainnista riippumatta. Tehokkaat valmistuspalvelumme, erinomainen ammattiosaamisemme sekä laaja kumppaniverkostomme ovat hyödynnettävissä niin Suomessa kuin ympäri maailmaa.

 

Kiinalainen Sunward aloitti kaivinkonevalmistusyhteistyön Suomessa

KIINALAINEN SUNWARD
ALOITTI KAIVINKONE-
VALMISTUSYHTEISTYÖN SUOMESSA.

KAIVINKONEITA EUROOPPAAN

TIETOTAITOA
MERITEOLLISUUTEEN

Olemme yhdistäneet parhaat käytettävissä olevat materiaalit
sekä tietotaitomme huipputekniikkaan.
Tutustu palveluihimme »